Diensten

Email marketing

Ontdek hoe wij e-mailmarketing eenvoudig en effectief maken, van overtuigende inhoud tot optimale verzendtijden. Bereik geïnteresseerde klanten en stimuleer conversies met onze doelgerichte aanpak.

Boost je business met effectieve emailmarketing

Bij Egence begrijpen we de kracht van e-mailmarketing als een waardevol instrument om je doelgroep te bereiken en te converteren. Onze op maat gemaakte strategieën tillen jouw e-mailcampagnes naar een hoger niveau, resulterend in grotere betrokkenheid, hogere conversies en langdurige klantrelaties.

EGENCE

Hoe onze e-mailmarketingservice jouw omzet kan verhogen

Integreer E-mailmarketing in je Online Klantreis voor Meer Succes

Bij Egence richten we ons niet alleen op het versturen van e-mails, maar op het optimaliseren van de hele online klantreis. Onze e-mailmarketingdiensten zijn ontworpen om elke stap van deze reis te versterken, van het eerste contact tot de uiteindelijke conversie.

Door gerichte en gepersonaliseerde e-mails op het juiste moment te versturen, dragen we bij aan het vergroten van de betrokkenheid van klanten, het stimuleren van herhaalaankopen en het verhogen van de omzet. Laat ons je helpen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes te stuwen met e-mailmarketing die echt werkt

Topkwaliteit E-mailmarketing die de Klantreis Verrijkt

Bij Egence leveren we niet alleen e-mailmarketingdiensten; we verfijnen je klantreis met strategisch ontworpen e-mails die de betrokkenheid verhogen en conversies stimuleren. Onze focus ligt op het creëren van waardevolle interacties die langdurige relaties met je klanten opbouwen.

wat je krijgt

Stapsgewijze Aanpak voor Impactvolle E-mailmarketing

Wanneer je samenwerkt met EGENCE, stap je in een uitgebreid proces dat ontworpen is om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen

Creëren van succes

Wat maakt onze email marketing services zo effectief?

Klantgerichte Benadering

We benaderen e-mailmarketing vanuit het perspectief van de klantreis, waarbij we ons richten op het leveren van waarde op elk punt van de interactie. Door te begrijpen wat je klanten willen en nodig hebben, kunnen we gepersonaliseerde en relevante e-mails leveren die de betrokkenheid en conversies verhogen.

Data-gestuurde Beslissingen

Onze aanpak is gebaseerd op data-analyse en inzichten. We gebruiken geavanceerde analyse tools om het gedrag van je doelgroep te begrijpen en te reageren op hun behoeften en voorkeuren. Door continu te meten, testen en optimaliseren, zorgen we ervoor dat je e-mailcampagnes effectief zijn en blijven groeien.

Geïntegreerde Strategieën

E-mailmarketing maakt deel uit van een bredere online marketingstrategie. We integreren e-mailmarketing naadloos met andere kanalen, zoals social media, contentmarketing en paid advertising, om een ​​gecoördineerde en samenhangende ervaring te bieden aan je klanten. Deze holistische aanpak maximaliseert de impact van je marketinginspanningen en versterkt je merk op alle fronten.

Het bewijs zit in de cijfers

Waarom e-mailmarketing succes oplevert

30%

toename in klantbetrokkenheid door gepersonaliseerde e-mails op de openingsratio

21%

meer conversie door doelgerichte e-mailcampagnes.

300%

ROI: We hebben een bewezen trackrecord van het behalen van een ROI van meer dan 300% met onze e-mail marketingstrategieën.