Diensten

Paid search marketing

Niet zeker waar je betrouwbare hulp kunt vinden voor je online advertenties? Bij EGENCE begrijpen we de uitdagingen van het vinden van de juiste mensen. Onze experts zijn er om jouw bedrijf te helpen groeien en echte resultaten te behalen. Laat ons je helpen om je doelen te bereiken!

Boost je ROI met onze betaalde zoekmarketingdiensten

Bij EGENCE draait onze relatie met jou om resultaten. We weten dat betaalde zoekmarketing draait om ROI, en dat is waar we ons elke dag op focussen. We interpreteren echte data en creëren converterende campagnes. Wat je van ons kunt verwachten:

EGENCE

Hoe onze service voor betaalde zoekmarketing jouw omzet kan helpen groeien

Optimaliseer je omzet: betaalde zoekmarketing voor de complete klantreis!

Onze betaalde zoekmarketingdiensten zijn gericht op het stimuleren van jouw omzet door de hele klantreis heen.

We doorgronden elke fase, van de eerste klik tot aan de conversie, om te zorgen dat elke interactie bijdraagt aan jouw succes. Met een scherp oog voor ROI en geavanceerde strategieën, optimaliseren we je advertenties voor maximale conversie.

Onze Deskundige Inzet voor Betaalde Zoekmarketing

Bij Egence zetten we een team van ervaren specialisten in voor betaalde zoekmarketing. Onze experts hebben uitgebreide ervaring in het beheren van verschillende SEM-campagnes en zijn goed thuis in de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. We combineren strategie met uitvoering om jouw doelen te bereiken, of het nu gaat om het vergroten van je zichtbaarheid, het genereren van leads of het verhogen van conversies

wat je krijgt

Onze Aanpak in Stappen voor Betaalde Zoekmarketing

Wanneer je samenwerkt met EGENCE, stap je in een uitgebreid proces dat ontworpen is om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen

Creëren van succes

Wat maakt onze betaalde zoekbeheerdiensten zo effectief?

Gerichte Strategieën

Onze benadering begint met het ontwikkelen van zeer gerichte strategieën die zijn afgestemd op jouw specifieke doelstellingen en doelgroep. Door nauwkeurig te targeten, kunnen we de juiste mensen op het juiste moment bereiken en zorgen voor maximale betrokkenheid en conversies.

Continu Optimalisatie

We geloven in voortdurende optimalisatie. Onze specialisten blijven de prestaties van jouw betaalde zoekcampagnes voortdurend monitoren en analyseren, waarbij ze proactief aanpassingen maken om de resultaten te verbeteren. Dit omvat het fine-tunen van zoekwoorden, biedstrategieën en advertentie-inhoud om een ​​optimale ROI te garanderen.

Meetbare resultaten

Bij Egence streven we naar meetbare resultaten. We leveren gedetailleerde rapporten en analyses die laten zien hoe jouw betaalde zoekcampagnes presteren en hoe ze bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Deze transparantie stelt ons in staat om onze strategieën voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat jouw investering waarde toevoegt aan jouw bedrijf.

Het bewijs zit in de cijfers

Waarom Betaalde Zoekadvertenties Resultaat Opleveren

37%

tijging in klikfrequentie (CTR) door optimalisatie van advertentieteksten en targetingstrategieën.

24%

daling in kosten per acquisitie (CPA) door continue monitoring en optimalisatie van biedstrategieën.

42%

toename in conversieratio door het implementeren van doelgerichte landingspagina’s en het verbeteren van de gebruikerservaring.