Diensten

Social Media Marketing

Op zoek naar specialisten die jouw bedrijf echt begrijpen en kunnen laten groeien op het gebied van social media marketing? Bij EGENCE staan onze ervaren marketeers voor je klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen!

Jouw succes is ons succes

Bij EGENCE draait het om resultaten behalen. Onze aanpak in social media marketing is gericht op het vergroten van jouw ROI. Elke dag richten we ons op het interpreteren van echte data en het opzetten van campagnes die converteren. Wat je van ons kunt verwachten:

EGENCE

Hoe onze sociale media marketing service kan helpen jouw omzet te verhogen

Boost jouw omzet met onze sociale media strategieën

Bij EGENCE begrijpen we dat sociale media veel meer is dan alleen maar likes en shares. Onze strategieën zijn gericht op het vergroten van jouw omzet door middel van doelgerichte content, slimme targeting en effectieve campagnes.

We brengen jouw merk onder de aandacht bij de juiste doelgroep, zodat je meer leads genereert en uiteindelijk meer verkoopt. Met EGENCE aan jouw zijde, kun je rekenen op meetbare resultaten en een echte boost voor jouw bedrijf!

 
 
 
 
 

Deskundigheid in sociale media strategieën

Onze strategieën worden ondersteund door diepgaande kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op sociale mediaplatforms. Of het nu gaat om het vergroten van je merkbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van conversies, wij hebben de expertise en het inzicht om jouw doelen te realiseren op sociale media. Met EGENCE ben je verzekerd van een professionele aanpak die resultaten oplevert.

wat je krijgt

Onze Aanpak in Stappen voor Social Media Marketing

Wanneer je samenwerkt met EGENCE, stap je in een uitgebreid proces dat ontworpen is om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen

Creëren van succes

Wat maakt onze diensten voor social media marketing zo effectief?

Doelgerichte Strategieën

We ontwikkelen strategieën die nauw aansluiten bij je bedrijfsdoelen en de behoeften van je doelgroep. Door diepgaand marktonderzoek en analyse te combineren met onze expertise, creëren we doelgerichte campagnes die resultaten opleveren.

Creatieve content

Ons team van creatieve professionals produceert boeiende en relevante content die de aandacht van je doelgroep trekt en engagement stimuleert. We streven naar originaliteit en innovatie om je merk te onderscheiden op sociale mediaplatforms.

Continue Optimalisatie

We geloven in de kracht van continue optimalisatie. Door voortdurend de prestaties van je campagnes te monitoren en te analyseren, identificeren we kansen voor verbetering en passen we onze strategieën aan om de beste resultaten te behalen.

Het bewijs zit in de cijfers

Waarom social media marketing succes oplevert

25%

Toename in websiteverkeer na het starten van gerichte social media campagnes.

23%

Stijging in conversieratio door het gebruik van doelgroepgerichte advertenties op sociale media.

55%

toename in online verkoop dankzij effectieve retargetingcampagnes op socialemediaplatforms.