Diensten

Webdesign

Zoek je een team dat precies snapt wat jouw website nodig heeft? Onze webdesignexperts staan klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Van strakke, gebruiksvriendelijke websites tot naadloos geïntegreerde webshops, wij combineren design met functionaliteit. En het stopt niet bij design; we zorgen dat jouw site perfect aansluit op je online marketing, van direct inzetbare landingspagina’s tot volledig geoptimaliseerde content.

Webdesign en Meer: Jouw One-Stop Digitale Oplossing

Stap in de wereld van innovatief webdesign met EGENCE. Of je nu een opvallende nieuwe website nodig hebt of een efficiënte webshop wilt lanceren, wij staan voor je klaar. Onze aanpak is gericht op het creëren van designs die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook geoptimaliseerd voor jouw unieke zakelijke doelen. Dit kun je verwachten:

EGENCE

Hoe ons webdesign jouw omzet kan verhogen

Webdesign dat Verkoopt: Boost je Verkoop met Ons Webdesign

Hoe kan ons webdesign jou helpen meer te verkopen? Simpel: door het creëren van websites en webshops die niet alleen mooi zijn, maar ook slim. Onze designs trekken bezoekers aan en zetten hen aan tot actie. We zorgen voor een intuïtieve navigatie, waardoor klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken en sneller overgaan tot een aankoop.

Bovendien optimaliseren we elke pagina voor SEO, zodat je meer organisch verkeer krijgt. En door een naadloze integratie met online marketing, zoals landingspagina’s voor je advertentiecampagnes, verhogen we de effectiviteit van elke marketinginspanning. Het resultaat? Een website of webshop die niet alleen de aandacht trekt, maar deze ook omzet in echte verkopen.”

Topkwaliteit Webdesign met Marketinginzicht

Ons webdesign gaat verder dan alleen mooie looks. Wij denken vanuit de klant én de marketeer. Dit betekent dat elk design niet alleen aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd voor conversies en klantbeleving. We combineren creativiteit met marketingstrategieën om websites en webshops te creëren die echt resulteren in groei en betrokkenheid.

wat je krijgt

Wat is inbegrepen in ons webdesign?

Wanneer je samenwerkt met EGENCE, stap je in een uitgebreid proces dat ontworpen is om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen

Creëren van succes

Wat maakt ons webdesign zo effectief?

Gebruikerservaring voorop:

Wij ontwerpen met de eindgebruiker in gedachten. Dit betekent intuïtieve navigatie, snelle laadtijden en een plezierige, makkelijke interactie, wat essentieel is voor het vasthouden van bezoekers en het bevorderen van conversies.

Naadloze Integratie met Marketing

Onze websites en webshops zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk; ze zijn ook geoptimaliseerd voor integratie met diverse online marketingstrategieën, zoals SEO, social media, en emailmarketing. Dit zorgt voor een uniforme, effectieve online aanwezigheid.

Flexibel en Schaalbaar Ontwerp

We begrijpen dat jouw bedrijf zal groeien en veranderen. Onze ontwerpen zijn daarom flexibel en schaalbaar, zodat ze met jouw bedrijf mee kunnen groeien en zich kunnen aanpassen aan veranderende marktbehoeften.

“Ik koos voor EGENCE voor de website van mijn beautysalon, omdat ik een design nodig had dat perfect zou werken met mijn online marketingplannen. Ze leverden een prachtige, functionele site die naadloos aansluit bij onze digitale marketingstrategieën. Een absolute aanrader!”

Eigenaresse Jill
Studio Chene
Het bewijs zit in de cijfers

Waarom webdesign cijfers kan opleveren

53%

daling in bouncepercentage door vernieuwde structuur in het webdesign met geoptimaliseerde landingspagina’s.

31%

reductie in de stappen van het winkelmandje door de checkout heen. Wat zorgt voor meer aankopen.

28%

toename in leadgeneratie door verbeterde landingspagina’s en een duidelijke website-structuur.  

FAQ

FAQ over webdesign

Wil je meer weten over webdesign voor jouw bedrijf? Bekijk onze veelgestelde vragen:

Goed dat je het vraagt! Onze designs zijn meer dan alleen mooi; ze zijn strategisch ontwikkeld om jouw zichtbaarheid te vergroten en bezoekers aan te trekken. We optimaliseren voor SEO en gebruikerservaring, zodat jouw site niet alleen gevonden wordt, maar bezoekers ook blijft boeien.

Absoluut! We bouwen je site met conversie als prioriteit. Dit betekent duidelijke call-to-actions, een overtuigend design en een soepele klantreis, waardoor bezoekers eerder geneigd zijn om tot actie over te gaan, of dat nu kopen of contact opnemen is.

Zeker, we bouwen je website met de toekomst in gedachten. Dit betekent dat het eenvoudig is om nieuwe functies, pagina’s of zelfs e-commerce mogelijkheden toe te voegen. Jouw site kan groeien en evolueren samen met jouw bedrijf.

We zorgen ervoor dat jouw site er niet alleen goed uitziet op desktops, maar ook perfect functioneert op smartphones en tablets. Sterker nog, we starten ‘mobile first’. Met responsive design past je website zich automatisch aan het scherm van de gebruiker aan, voor een naadloze ervaring op elk apparaat.