Diensten

Influencer marketing

Merk je dat het een uitdaging is om de juiste influencers te vinden die écht aansluiten bij jouw merk en die langdurige resultaten kunnen opleveren? Bij Egence begrijpen we dit en staan we klaar om jouw bedrijf te helpen floreren met onze ervaren influencer marketingexperts!

Bereik je doelgroep met Impact: Influencer Marketing

Met onze Influencer Marketing diensten brengen we je merk tot leven door samen te werken met relevante influencers die jouw boodschap authentiek overbrengen naar jouw doelgroep. Ontdek hoe we jou kunnen helpen om echte connecties te leggen en je merk te laten groeien.

EGENCE

Hoe onze influencer marketing service jou kan helpen omzet te verhogen

Optimaliseer je Klantreis met Onze Influencer Marketing Aanpak

Onze Influencer Marketing service is ontworpen om jouw klantreis te optimaliseren en je omzet te verhogen. Door strategische samenwerkingen met invloedrijke stemmen in jouw branche, zorgen we ervoor dat jouw merk op elk punt van de klantreis aanwezig is.

Van bewustwording tot conversie, onze campagnes zijn gericht op het stimuleren van engagement en het genereren van resultaten die meetbaar zijn. Ontdek hoe jouw merk kan excelleren in elke fase van de klantreis met onze innovatieve influencer marketing aanpak.

Gegarandeerde Match met doelgroep

Onze deskundige team selecteert zorgvuldig de meest relevante influencers die perfect aansluiten bij jouw merk en doelgroep. Met een focus op authenticiteit en betrokkenheid, creëren we samen met influencers krachtige content die de boodschap van jouw merk effectief overbrengt aan je doelgroep.

wat je krijgt

Wat is inbegrepen in onze influencer marketingdiensten?

Wanneer je samenwerkt met EGENCE, stap je in een uitgebreid proces dat ontworpen is om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen

Creëren van succes

Wat maakt onze influencer marketing services zo effectief?

Authenticiteit

We geloven in echte connecties. Onze aanpak richt zich op het vinden van influencers die oprecht verbonden zijn met jouw merk, wat resulteert in geloofwaardige en authentieke content.

Relevantie

We streven naar perfecte matches tussen influencers en jouw doelgroep, zodat de boodschap op de juiste manier wordt overgebracht naar het juiste publiek, wat resulteert in hogere betrokkenheid en conversies.

Meetbare Resultaten

Onze focus op meetbare KPI's stelt ons in staat om de impact van influencer marketingcampagnes nauwkeurig te meten en te optimaliseren, zodat elke euro die wordt geïnvesteerd, maximaal rendement oplevert.

Het bewijs zit in de cijfers

Waarom influencer marketing omzet oplevert

45%

stijging in conversieratio door het inzetten van relevante influencers die jouw doelgroep aanspreken.

60%

groei in bereik dankzij influencer marketingcampagnes die zorgen voor een bredere merkbekendheid en meer potentiële klanten.

30%

toename in klantloyaliteit door de authentieke aanbevelingen van vertrouwde influencers, wat resulteert in herhaalde aankopen en aanbevelingen.