Diensten

Whatsapp sms marketing

Ben je op zoek naar directe en persoonlijke communicatie met je klanten? Onze SMS / Whatsapp marketingdiensten bieden een krachtige manier om je boodschap rechtstreeks naar hun mobiele apparaten te brengen. Ontdek hoe we jou kunnen helpen om betrokkenheid te vergroten, conversies te stimuleren en een sterke relatie op te bouwen met je doelgroep.

Haal het maximale uit met onze SMS / Whatsapp marketingdiensten

Bereik je klanten direct op hun mobiele apparaten met onze SMS / Whatsapp marketingdiensten. Of je nu promoties wilt delen, herinneringen wilt sturen of directe interactie wilt aangaan, wij bieden de tools en strategieën om je boodschap effectief over te brengen. Ontdek hoe onze diensten kunnen helpen bij het vergroten van klantbetrokkenheid, het stimuleren van conversies en het opbouwen van een loyale klantenkring.

EGENCE

Hoe onze SMS / Whatsapp marketing service kan helpen je omzet te verhogen

Waarom kiezen voor SMS / Whatsapp marketing

Bij Egence begrijpen we dat succesvolle marketing verder gaat dan alleen het verzenden van berichten. Onze focus ligt op het creëren van een naadloze ervaring voor jouw klanten gedurende hun hele klantreis. Met onze SMS / Whatsapp marketingdiensten brengen we jouw boodschap op het juiste moment naar de juiste mensen, waardoor je de klantbetrokkenheid vergroot, conversies stimuleert en langdurige relaties opbouwt.

We combineren onze expertise in marketingstrategieën met geavanceerde technologieën om resultaten te leveren die meetbaar zijn en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten stuwen.

Kwaliteit in elke boodschap

Bij Egence stellen we de hoogste normen als het gaat om SMS / Whatsapp marketing. Ons team van ervaren professionals staat garant voor nauwkeurigheid, effectiviteit en consistentie in elke boodschap die we versturen. Met een scherp oog voor detail en een focus op het leveren van resultaten, kunnen onze klanten rekenen op kwaliteit die hun verwachtingen overtreft.

wat je krijgt

Wat is inbegrepen in onze SMS / Whatsapp marketingdiensten?

Wanneer je samenwerkt met EGENCE, stap je in een uitgebreid proces dat ontworpen is om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen

Creëren van succes

Wat maakt onze SMS / Whatsapp diensten zo effectief?

Doelgerichte strategieën

We ontwikkelen doelgerichte strategieën die aansluiten op de unieke behoeften van uw bedrijf en doelgroep, waardoor elke boodschap effectief en relevant is.

Persoonlijke benadering

Onze benadering is persoonlijk en gericht op het opbouwen van waardevolle relaties met uw klanten. Door het leveren van gepersonaliseerde en relevante berichten, zorgen we voor een sterke betrokkenheid en een positieve gebruikerservaring.

Continue optimalisatie

We blijven ons proces voortdurend optimaliseren op basis van gegevens en feedback, waardoor we de effectiviteit van onze SMS / Whatsapp campagnes voortdurend verbeteren en maximaliseren.

Het bewijs zit in de cijfers

Waarom SMS/Whatsapp marketing omzet oplevert

25%

Conversiepercentage: Onze SMS/Whatsapp marketingdiensten leiden tot een indrukwekkend conversiepercentage van 25%, wat resulteert in aanzienlijke omzetgroei.

90%

Open Rates: Met open rates van meer dan 90% komt uw boodschap rechtstreeks bij uw klanten terecht, wat de kans op interactie en conversie maximaliseert.

35%

Toename in klantbetrokkenheid bij het gebruik van SMS/Whatsapp marketing, wat resulteert in langdurige relaties en herhaalde aankopen.