Diensten

Google shopping

Vind je het lastig om de weg te vinden in Google Shopping? Laat onze ervaren experts bij Egence je begeleiden. We staan klaar om jouw productlijsten om te zetten in winstgevende kansen, met gegarandeerd succes voor jouw bedrijf!

Optimaliseer je verkoop met Google Shopping

Bereik meer klanten en verhoog je omzet met onze Google Shopping-expertise. Ontdek hoe we je kunnen helpen om je producten op de juiste plek te krijgen, recht voor de neus van je doelpubliek.

EGENCE

Hoe onze Google shopping service jou kan helpen omzet te verhogen

Optimaliseer je Klantreis met Onze Google Shopping Expert

Bij Egence geloven we in het perfectioneren van elke stap van de klantreis. Met onze Google Shopping-service combineren we onze expertise in online marketing met de kracht van Google’s platform om niet alleen je omzet te verhogen, maar ook de totale ervaring van je klanten te verbeteren.

Door middel van doelgerichte strategieën en continue optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw producten opvallen en elke fase van de klantreis versterken, van het eerste contact tot de uiteindelijke aankoop. Ontdek hoe onze aanpak de perfecte combinatie vormt van Google Shopping en onze toewijding aan het optimaliseren van de klantreis voor jouw succes

Google Shopping Optimalisatie door Echte Experts

Onze experts beschikken over jarenlange ervaring en diepgaande kennis van het platform, waardoor ze in staat zijn om effectieve strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen. Met een focus op resultaten en een toewijding aan voortdurende verbetering, zorgen we ervoor dat je Google Shopping-campagnes optimaal presteren en je de beste ROI behaalt voor je investering.”

wat je krijgt

Wat is inbegrepen in onze Google shopping diensten?

Wanneer je samenwerkt met EGENCE, stap je in een uitgebreid proces dat ontworpen is om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen

Creëren van succes

Wat maakt onze Google Shopping diensten zo effectief?

Geoptimaliseerde productfeed

We zorgen voor een grondige optimalisatie van je productfeed, inclusief nauwkeurige productbeschrijvingen, relevante zoekwoorden en aantrekkelijke afbeeldingen. Dit helpt om je producten optimaal te presenteren en de klikfrequentie te verhogen.

Doelgerichte campagnestructuur

Onze ervaren marketeers creëren een doelgerichte campagnestructuur die is afgestemd op je specifieke doelstellingen en productportfolio. Door producten te segmenteren en te targeten op relevante zoektermen, maximaliseren we de zichtbaarheid en conversieratio.

Continue optimalisatie

We blijven voortdurend de prestaties van je Google Shopping-campagnes monitoren en optimaliseren. Door gebruik te maken van geavanceerde analyses en testen, identificeren we snel kansen voor verbetering en passen we strategieën aan om de ROI te maximaliseren.

Het bewijs zit in de cijfers

Waarom Google Shopping omzet oplevert

32%

stijging in conversieratio: Google Shopping leidt gemiddeld tot een conversieratio die 32% hoger ligt. Visuele productafbeeldingen en directe links naar productpagina’s versnellen het aankoopproces.

26%

toename in online verkoop: Integratie van Google Shopping resulteert in een gemiddelde stijging van 26% in online verkoop. Gerichte targeting en prominente productweergave vergroten de zichtbaarheid en conversies.

18%

lagere kosten per acquisitie: Met Google Shopping dalen de gemiddelde kosten per acquisitie met 18%. Nauwkeurige targeting en relevante advertenties leiden tot een hogere ROI voor bedrijven.